SoMe

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Facebook

3 days ago

Vielä perjantaihin aikaa osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa liput "Kaupungin Naiset: Tulkaa kotiin" -konserttiin! Kisa käynnissä kuoron Facebook-sivuilla 🤩😎😍

1 week ago

Joko olet osallistunut kisaan? Vielä ehtii! 🤩😍😎

Onko Kaupungin Naiset -kuoron kuoronjohtaja Petra Lampinen sinulle tuttu? Tiesitkö että Petra säveltää ja sovittaa kaikki kuoron kappaleet?

Nyt haluaisimme teiltä rakkaat ihmiset kuvamanipulaatioita tai meemejä ihanasta kuoronjohtajastamme. Ohessa on kuva, jota voitte käyttää (huom. kuvaajan nimi mukaan). Tai toki jos teillä on joku oma kuva Petrasta, niin sen käyttäminen on myös erittäin sallittua!

Postatkaa kuvanne ... See more

1 week ago
Kuvat henkilön Kaupungin Naiset julkaisusta

Onko Kaupungin Naiset -kuoron kuoronjohtaja Petra Lampinen sinulle tuttu? Tiesitkö että Petra säveltää ja sovittaa kaikki kuoron kappaleet?

Nyt haluaisimme teiltä rakkaat ihmiset kuvamanipulaatioita tai meemejä ihanasta kuoronjohtajastamme. Ohessa on kaksi kuvaa, joita voitte käyttää (huom. kuvaajan nimi mukaan). Tai toki jos teillä on joku oma kuva Petrasta, niin sen käyttäminen on myös erittäin sallittua!

Postatkaa kuvanne tähän viestiketjuun ja olette mukana ... See more

1 week ago
Henkilön Kaupungin Naiset kansikuva

Kaupungin Naiset: Tulkaa kotiin -konsertin lipunmyynti on nyt auennut!

Liput saat ennakkoon Holvista: https://holvi.com/shop/kaupunginnaiset/product/0ea2c19410abf5af25c0cf52305528bc/

1 week ago

Terkkuja treeneistä 😘

Uudet laulajat on saatu jo ihanasti treenivauhtiin, joten varatkaahan kalenterista keskiviikko 18.3. 🕺💃🤩🎶😎 Lisätietoja seuraa pian!

1 month ago

Kaupungin Naiset toivottaa ihanaa sunnuntaita kaikille teille tämän Kansallisteatterin Lavaklubilla ensiesityksensä saaneen "Illalla ajattele kuolemaa" -kappaleen myötä. ❤️

Runo: Tuija Välipakka
Sävellys ja sovitus: Petra Lampinen

1 month ago

Vuosi 2019 oli upea ja täynnä ihania ihmisiä ja kokemuksia ❤️.

Kaupungin Naiset -kuoro täytti 5 vuotta, saimme alkuvuodesta kolme uutta jäsentä, teimme ensimmäisen ulkomaankeikan, esiinnyimme mm. Musiikkitalossa ja Kansallisteatterin Lavaklubilla 🤩, saimme ohjelmistoomme neljä uutta Petra Lampisen säveltämää kappaletta 🥰 ja saimme enemmän ihanaa palautetta kuin koskaan aiemmin.

Tämä vuosi tulee olemaan varmasti vähintään yhtä upea! Kaupungin Naiset -kuoron vuosi ... See more

2 months ago
Jonger konger

Kaupungin Naiset kiittää ja kumartaa kuluneesta vuodesta, ihanista ihmisistä ja kohtaamisista tämän tällä viikolla Kansallisteatterin Lavaklubilla taltioidun kappaleen myötä! 😘

Rauhallista joulunaikaa, pitäkää huolta toisistanne ❤️

Jonger konger
kansanruno
sävellys ja sovitus: Petra Lampinen

2 months ago

Nyt lähtee!!! 🥳💎💯💃🏼👑⭐️

2 months ago

Uuuh, bäkkärillä ei jännitä ainakaan yhtään 🤩

« 1 of 9 »